Versenyeredményeink 2014/15

Kategória: Archívum
 


VERSENYEREDMÉNYEINK
2014/15. tanév

Bővebben...

ATARU TAIKO ütőegyüttes hangversenye - 2015

Kategória: Archívum

A szentgotthárdi színházban 2015. március 21-én 17 órától hallható és látható az Ataru Taiko ütőegyüttes koncertje. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Jegyár
felnőtt: 1500.- Ft / fő
nyugdíjas, diák: 1000.- Ft / fő

 

 

 

Népdaléneklési verseny 2014

Kategória: Archívum

A Takács Jenő Alapfokú Művészeti Iskola és A Szentgotthárdi Muzsikáért Alapítvány körzeti népdaléneklési versenyt tartottak 2014. december 4-én a szentgotthárdi színházban. Az idei versenyre több mint 100 énekelni szerető gyermek érkezett, akik egyéni, kamara és csoportos éneklésben mérettették meg magukat. A legfiatalabb versenyző csak 6, a legidősebb 18 éves volt. A zsűri 37 produkciót értékelt arany-, ezüst- és bronzminősítéssel. Résztvevő iskolák: Apátistvánfalva, Körmend, Magyarlak, Őriszentpéter, Pankasz, Szentgotthárd. Gratulálunk a résztvevőknek és a felkészítő tanároknak. Köszönjük, hogy mindannyian hozzájárultak a magyar népdalkincs megőrzéséhez.

Bővebben...

Capella Savaria zenekari koncertje - 2015

Kategória: Archívum

A tavaszi hangversenybérlet-sorozat első előadásaként került sor a Capella Savaria Művészeti együttes hangversenyére 2015. január 18-án a szentgotthárdi Refektóriumban. A nagysikerű rendezvényen Joseph Haydn 3 hegedűversenye és testvére Michael Haydn 2 műve csendült fel a zenekar előadásában. Az est folyamán szólót játszott Kalló Zsolt Liszt-díjas hegedűművész, az együttes művészeti vezetője.

 

XIV. Országos Friss Antal Gordonkaverseny területi válogató

Kategória: Archívum

 

A XIV. Országos Friss Antal Gordonkaverseny területi válogatóján 2014. október 16-án szépen szerepeltek iskolánk növendékei: Kovács Anna Zsófia és Sebestyén Virág (felkészítő tanár: Benkő Éva). A zsűri döntése alapján Virág bejutott a verseny szolnoki döntőjébe.