Adventi és karácsonyi időszak eseményei

 

Iskolánk növendékei és tanárai az adventi és karácsonyi időszakban mindig sok helyen szerepelnek. Az idei tanévben is számos felkérést kaptunk a városrészektől és intézményektől, így közreműködtünk november 30-án Rábakethelyen az első adventi gyertya meggyújtásához kapcsolódó hangversenyen, a rábakethelyi és rábatótfalui idősek karácsonyán december 8-án.

{gallery}korus_karacsony_2019{/gallery}

{gallery}idosek_karacsonya_2019{/gallery}

A Gotthárdi advent keretében december 7-én felléptek az őriszentpéteri tagozat citerás növendékei, a Szentgotthárdi Ifjúsági Énekegyüttes pedig december 13-án, valamint a városi kórusok által szervezett műsoron december 15-én.

{gallery}gotthardi_advent_2019{/gallery}

Az őriszentpéteri tagozat a helyi általános iskolával közösen tartott karácsonyi műsort december 20-án, melyen iskolánk fúvószenekara és az őriszentpéteri tagozat növendékei szerepeltek. Szintén ezen a napon a Városi Gondozási Központ felkérésére tartott iskolánk karácsonyi műsort az időseknek, december 17-én a Pszichiátriai Betegek Otthonában léptünk fel. Ezen a hangversenyen közreműködött az otthon egyik lakója is, Rupert Regina brácsán, aki Bene Krisztina tanárnővel közösen muzsikált a koncerten.