You are currently viewing Művészeti bemutató est 2013. május 11.

Művészeti bemutató est 2013. május 11.

muv bem 20132013. május 11-én tartotta a Takács Jenő Művészeti Iskola éves művészeti bemutatóját. A rendezvény a képzőművészeti ág tanulóinak műveiből készült kiállítással kezdődött az aulában, Csomósné Boros Erika a képzőművészeti tanszak vezetője köszöntőjében összefoglalta az év munkáját, és bemutatta a kiállítás anyagát.

 

A színházteremben folytatódó rendezvényen a SZOI kórusa két részletben (alsótagozatos és felsőtagozatos kórus) lépett fel, valamint a Rábavölgyi Vonószenekar, és a zeneiskola Ifjúsági Fúvósegyüttese 20-20 perces műsorral szórakoztatták a közönséget. A művészeti csoportok vezetői: Bene Krisztina – Rábavölgyi Vonószenekar, Pass Róbert – Ifjúsági Fúvósegyüttes, Sebestyénné Németh Eszter – SZOI Kórusa.
A képzőművészeti ág tanulói erre az alkalomra készített porcelánfestéssel ajándékozták meg a közönség soraiból a sorsolással kiválasztott szerencséseket. A művészeti est idén is a Szülői Munkaközösség gondozásában jött létre, akik rendkívül lelkes munkával lehetőséget teremtettek a művészetoktatási intézmény tanulóinak támogatására.
A művészeti bemutatóról készült képek itt találhatók, illetve a bemutatóról készült videofelvételhez az évnyitóval kezdődően lehet hozzájutni. Ezúttal is köszönjük minden kedves szülői munkaközösségi tag segítségét, illetve az összes támogató önzetlen hozzájárulását a rendezvény sikeréhez.

Támogatóink