You are currently viewing Művészeti bemutató

Művészeti bemutató

2023. április 22-én 16:00 órától ismét szép számú közönség előtt mutathattuk be az éves munkánk eredményét. Hagyományos rendezvényünk, a Művészeti Bemutató keretében a zeneművészeti ág csoportjainak előadását –Ifjúsági Fúvósegyüttes, Rábavölgyi Vonószenekar, Ifjúsági Énekegyüttes, a hegedűsök kamaracsoportja, a kis szolfézs csoportok – valamint a képzőművészeti ág tanulóinak alkotásaiból készült kiállítást és rövid videóösszeállításokat is megtekinthette a szülőkből, barátokból, ismerősökből, rokonokból és érdeklődőkből összegyűlt közönség.

Iskolánk Szülői Szervezetének jóvoltából (és a lelkes szülők, nagyszülők támogatásával), az előadás szünetében mindenki kedvére válogathatott az erre az alkalomra készült finomságokból.

Köszönjük a rendezvény minden támogatójának a felajánlását, a szülők, nagyszülők és rokonok aktív közreműködését, a nap sikeréhez adott minden támogatást.
A bemutatóról készült képeket (Sztiphoto) itt láthatják. A rendezvény támogatóinak hosszú sorát a következő bejegyzésben olvashatják.