Képzőművész tanulóink szlovéniai látogatása

Kategória: Archívum

szloven latogatas2013. november 21-én a szlovéniai Crensovci művészeti iskola meghívására vendéglátogatáson vettek részt képzőművészetis tanulóink Csomósné Boros Erika tanárnő vezetésével. Az évek óta jól működő szakmai testvérkapcsolat az idei évben is számos élményt és tapasztalatot eredményezett a két iskola között.

Hangadó Koncert a körmendi-szentgotthárdi és vasvári zeneiskolák növendékeinek közreműködésével

Kategória: Archívum

2013. november 14-én a körmendi-szentgotthárdi és a vasvári zeneiskolák már hagyománnyá vált Hangadó koncertjére került sor a körmendi Batthyány-kastélyban. A Takács Jenő Művészeti Iskolát az alábbi növendékek képviselték: Brassai Katalin, Hendler Máté, Kálmán Eszter, Kozma Eszter, Kövesdi Anna Róza, Papp Júlia, Papp Kincső, Sebestyén Virág, Szűcs Bálint.

Művészeti tábor Fonyód 2013.

Kategória: Archívum

tabor 20132013. július 29-augusztus 4-e között került sor iskolánk művészeti táborára Fonyódon. A Mátyás Gimnázium épületében megrendezett táborban a Takács Jenő Művészeti Iskola képzőművészetis csoportja, az Ifjúsági Fúvószenekar, a Vonószenekar, és a SZOI Kórusa vett részt.

Bővebben...

Roma Ki mit Tud?

Kategória: Archívum

roma fiataloknak szervezett ki mit tud2013. november 13-án a VMRF rendezésében került sor a „Roma Ki mit tud?” versenyre. Horváth Natália, iskolánk magyarlaki tagozaton tanuló furulya szakos növendéke kategóriájában I. helyezést ért el (felkészítő tanár: Sipos Éva).

Konzi Big Band koncertje Szentgotthárdon

Kategória: Archívum

konzi big band logo jazz szombathelyNagysikerű hangversenyt tartott a szombathelyi Konzi Bigband a szentgotthárdi Színházban2013. május 13-án. A koncert a Pannon Kapu Kulturális Egyesület és a Szentgotthárdi Muzsikáért Alapítvány tavaszi hangverseny-sorozatának záró epizódja volt.

Bővebben...